Hyenorna ylade hela natten vid vårt tältcamp. Vi hade, enligt instruktioner, inga skor utanför tältet som de kunde röva bort eller tugga sönder, så vi kände oss trygga!

Däremot på morgonen var det en enorm 20 cm kolsvart tusenfoting som kröp under sängen. Jag petade på den och den rullade ihop sig som en kanelbulle och jag kunde kasta ut den! Här får man inte vara så skrajsen av sig och vara rädd för minsta småkryp. Men jag tycker ändå inte att det varit så mycket insekter som invaderat oss som man skulle kunna tro.

Ett problem för alla lodger och tältcamps är vatten och eltillförsel. Speciellt som alla besökare har minst 2 olika elektroniska prylar som måste laddas upp. Telefoner, ipads, kameror laddar ur snabbt efter en dag på safari och här har de löst problemet med att ha ett enda laddningsrum där alla laddar sina apparater. Risken för stöld är minimal. Vem smiter iväg under natten med någon annans Ipad, när lejonen lurar bredvid?

Även hårtorken finns här. Så det är bara att frisera sig tillsammans med den gäst som kommer och laddar sin telefon. Mitt i ödemarken kan man inte vara så knusslig!