Det känns som att tiden stått still när vi kommer fram till ett gammalt sommarpalats en Maharadha byggt, som ligger vid en konstgjord sjö nära Bikaner. Inget har ändrats sen 1932 känns det som. Supergulligt på ett sätt, men samtidigt lite avdankat och gammaldags. Slitet.

Byggnaden är vacker och området runt omkring. Papegojor  flyger omkring i träden, små ugglor och massor av påfåglar. Tar en drink på terrassen i solnedgången vid den enorma bassängen. Mycket harmoniskt och skönt att komma bort från stadens intensiva liv.

Hotellet organiserar en musik- och dansshow. Du kan bli uppbjuden att dansa, med det är omöjligt at följa med i stegen! Ena dansösen är fakir och går på glassplitter och spikmatta. Deras lön är nog  den dricks de får av gästerna, glöm inte det.

När vi äter middagen i matsalen, undrar man om inte Queen Victoria snart ska komma skridandes? Sitter sen på innergården och njuter av lugnet. Lugnet kan vara vilseledande när du ska somna – öronproppar kan behövas, då man under natten hör tågen som tutar förbi.