Vägen mot Bikaner, sker i ökenmiljö. Här åker man förbi sanddyner och lustiga knubbiga träd. Trots att man är på gränsen till öknen kan man stanna till på några sk ”midways” för att gå på toaletten, dricka kaffe, ofta äta något och köpa souvenirer. Dessa stopp känns kanske som turistfällor. Men här hittar man hyfsade toaletter – vilket inte alltid är så lätt att hitta alla gånger. Toalettproblemtiken är stor i Indien. Därför ska man inte bara köra förbi. Jag säger bara en sak: Passa på!

Tips! Om någon står och ger en bit papper före besöket eller en servett i papper efter (för att torka händerna när man tvättat sig) toalettbesöket, ha en liten slant redo i fickan som dricks. De står inte där för att vara snälla, utan det är ett arbete där betalningen är dricksen.

Man kan, om man vill, även äta en lunch –  det brukar vara jättegod mat, eller ta en kopp kaffe eller varför inte ta seden dit man kommer och beställa en chai-te!